Les artikler om våre mest aktuelle saker

Her kan du finne spennende og innholdsrike artikler om alt relevant innenfor tobakk, enten det er nyheter innen snus eller en guide for hvordan man skal røyke pipe. Vi legger stadig til nytt innhold, så følg med!

Åpningstider og levering i påsken 2023

Her får du en oversikt over våre åpningstider i påsken og når Posten og Porterbuddy leverer.

Snus levert raskt hjem med Porterbuddy

Bestill snusen din og få den levert hjem samme dag! Posterbuddy garanterer levering samme dag om du bestiller innenfor gitte tider. Les mer her.

Andelen unge kvinner som snuser, øker mest

Blant kvinner i alderen 16-24 år økte andelen som snuser daglig fra 12 % i 2021 til 16 % i 2022. Les mer her!

Hva er snuskvota?

1. januar 2023 ble kvoten for hvor mye snus du kan ta med deg fra tax free. Har du oversikt, eller er du usikker? Les artikkelen vår, så får du kontroll på kvota.

Snakker du sigar? Sigarens ABC på 123

En figurado, sa du? Jasså, sier jeg... Sigarverdenen har et mylder av ulike ord og uttrykk. Vi har i denne artikkelen oversatt en del av de mest brukte begrepene. God lesning!

4 grunner til at sigaren brenner ujevnt

Det er vanskelig å nyte en sigar som brenner ujevnt. Det skal sies at det ikke er uvanlig at en kvalitetssigar brenner ujevnt i noen få minutter når du begynner å røyke den, men den skal korrigere seg selv etter hvert. Her i artikkelen vil du få vite hva det kan skyldes dersom den ikke gjør det, og hva du kan gjøre for å fikse det.

Svensk snus til norske priser. Er harryhandelen over?

EU vil tvinge Sverige til å øke skatten på svensk snus, dette melder Expressen. Ifølge et lekket dokument fra EU-kommisjonen i Brussel så kan altså en boks General Løs øke fra ca. 62 kroner til over 120 kroner boksen.

SNØ - ren og helhvit snus på et svært høyt nivå

Helhvit snus tar stadig verden med storm. Nå er det den tyske sigarprodusenten Arnold André sin tur til å tre på banen med sin siste serie innen snus, SNØ. En snus som er like hvit som ren nysnø.

Helwit snus - en ny nr. 1

Ja du hørte riktig. En Helwit, helhvit snus. Vi har fått inn en ny og spennende snusvariant, nemlig Helwit. Snusen kommer i to friske varianter, den ene med blåbær og den andre med smak av forfriskende mint.

Empire State of Cigars

Visste du at New York City en gang var hovedstaden for sigarproduksjon i verden? Ganske utenkelig når man vet hvilken status cubanske sigarer har i dag, men rundt forrige århundreskifte så var det i New York det skjedde.

Vape - alt du trenger å vite!

Vape er i vinden. Et tobakksfritt alternativ til røyken øker i popularitet og nå har M Sørensen også fått inn et helt nytt produkt av denne typen. Les mer om Hartvape i denne artikkelen.

Statsbudsjettet 2023

Torsdag 06. oktober la regjeringen frem forlag til statsbudsjett for 2023. Budsjettet er et budsjett for trygghet og rettferdig fordeling ifølge Støre. I følge forslaget skal avgiftsøkningen på tobakksvarer være 2,78 %.

Habanos - de originale cubanske sigarene

Habanos, eller «Havana cigar», er de originale cubanske sigarene og er kjent som de beste sigarene i verden. I denne artikkelen kan du lese om hva som kjennetegner en Habano og hvordan denne er bygget opp.

Historien om General

General har en lang historie. Les om det interessante eventyret som startet for over 150 år siden, og hvordan General fremdeles er et av de mest populære snusmerkene i Sverige og Norge.

Nikotinfri snus - et sunnere alternativ

Vi er klar over hvor vanskelig det er å slutte med snus. Heldigvis finnes et sunnere alternativ med den samme gode snusfølelsen som nikotinfylt snus. Les mer om nikotinfri snus og alle våre varianter her!

Hvordan slutte å snuse?

De fleste har på et tidspunkt forsøkt å slutte å snuse. Men hvorfor er det så vanskelig å gi slipp på de små porsjonsposene? Vi skal forsøke å forklare noen av grunnene til at mange synes det er vanskelig å slutte med snus. 

Snusens historie - fra Haiti til Narvesen

Har du noen gang lurt på hvor snusen kommer fra? Les den spennende historien bak den svenske snusen, og hvordan den fikk fast hylleplass i butikker på tvers av Skandinavia.

WTF er shisharillos?

Hvordan ville det vært å ha opplevelsen og smaken av vannpipe i en enkel cigarillo-form? WTF!-serien har svaret på dette. Les mer om den innovative blandingen av cigarillos og vannpipe-shisha fra Conrad Langaard som revolusjonerer tobakksmarkedet.

Hvordan røyke pipe?

Trenger du råd og tips om hvordan du skal røyke pipe? I denne artikkelen kan du lese mer om hva du trenger når du skal starte å røyke pipe og hvordan du bruker, renser og tar best mulig vare på utstyret ditt.

Bossner - en sigar av høy klasse

Bossner er kjent for en rekke attraktive produkter av svært høy kvalitet. Lær mer om luksusmerket Bossner og deres sigarer her.

Seks steg til vannpiperøyking

Har du akkurat skaffet deg en vannpipe og lurer på hvordan du skal bruke denne? Følg disse seks stegene, så er du i gang.

Historien om Chacom

Chacom er et kjent og kjært merke for mange pipe-elskere. Med en rik historie som strekker seg tilbake nesten 200 år, er Chacom en sterk spiller i tobakksmarkedet. Les hele historien bak CHAPUIS COMOY og bli kjent med deres produkter.

Velo snus - 3 spørsmål som stadig går igjen

Lurer du på om det er mulig å kjøpe Velo snus i Norge? Vi gir deg svar på det folk flest lurer på!

Guide til å røyke en sigar

Trenger du tips til hvordan du skal oppebare, kutte og røyke sigaren din? Da anbefaler vi å lese videre i denne artikkelen om hvordan å røyke sigar.

Kutting av sigarer

Det er mange som klemmer, ruller og lytter på sigaren, dette for å avgjøre om den er av god kvalitet. Er den alt for myk så har den for høy fuktighet, knitrer den for høyt når man ruller den mellom fingrene er den for tørr.

Bring - frakt fra A til Å

Vi bruker Bring for all transport av varer ut til kundene våre. Les mer om hvorfor vi har valgt å bruke Bring her.

FAQ - Spørsmål og svar

Vi får ofte spørsmål om mange av de samme tingene. For å gjøre det litt enklere for deg har vi samlet noen av disse spørsmålene i en artikkel slik at du raskt kan få svar på det du lurer på!

En guide til å velge riktig snus

Det er mange som snuser som lurer på hvilken snus man skal velge fra tid til annen. Enten fordi man har lyst til å prøve en ny smak eller styrke, eller fordi man leter etter et billigere alternativ til snus man bruker i dag.

Vape - 3 ting "alle" lurer på

Det finnes noen spørsmål som ofte går igjen når det gjelder vape og e-sigaretter. Her prøver vi å svare på de vanligste spørsmålene.

Historien bak vape

Vaping er et fenomen som har blitt stadig mer populært de siste årene, men hvordan oppstod det egentlig? Hva er historien bak vape og vaping?

M SØRENSEN AS - siden 1905

M SØRENSEN AS har siden 1905 hatt Norges største og bredeste utvalg av håndrullede sigarer, sigarillos, snus, sigaretter, tobakk og piper. Les hele den spennende historien vår her.