Les artikler om våre mest aktuelle saker

Her kan du finne spennende og innholdsrike artikler om alt relevant innenfor tobakk, enten det er nyheter innen snus eller en guide for hvordan man skal røyke pipe. Vi legger stadig til nytt innhold, så følg med!

M SØRENSEN AS - siden 1905

M SØRENSEN AS har siden 1905 hatt Norges største og bredeste utvalg av håndrullede sigarer, sigarillos, snus, sigaretter, tobakk og piper. Les hele den spennende historien vår her.

RITE - en snusnyhet

RITE-serien er et fantastisk produkt fra Ministry of Snus i tre naturlige og friske smaker med et svært høyt nikotininnhold. RITE er en hvit porsjonssnus med en tydelig og langvarig smak i to størrelser. Les mer om RITE her!

Slutte å snuse?

De fleste har på et tidspunkt forsøkt å slutte å snuse. Men hvorfor er det så vanskelig å gi slipp på de små porsjonsposene? Vi skal forsøke å forklare noen av grunnene til at mange synes det er vanskelig å slutte med snus. 

Snusens historie - fra Haiti til Narvesen

Har du noen gang lurt på hvor snusen kommer fra? Les den spennende historien bak den svenske snusen, og hvordan den fikk fast hylleplass i butikker på tvers av Skandinavia.

WTF er shisharillos

Hvordan ville det vært å ha opplevelsen og smaken av vannpipe i en enkel cigarillo-form? WTF!-serien har svaret på dette. Les mer om den innovative blandingen av cigarillos og vannpipe-shisha fra Conrad Langaard som revolusjonerer tobakksmarkedet.

Nikotinfri snus - et sunnere alternativ

Vi er klar over hvor vanskelig det er å slutte med snus. Heldigvis finnes et sunnere alternativ med den samme gode snusfølelsen som nikotinfylt snus. Les mer om nikotinfri snus og alle våre varianter her!

Historien om General snus

General har en lang historie. Les om det interessante eventyret som startet for over 150 år siden, og hvordan General fremdeles er et av de mest populære snusmerkene i Sverige og Norge.

Hvordan røyke pipe?

Trenger du råd og tips om hvordan du skal røyke pipe? I denne artikkelen kan du lese mer om hva du trenger når du skal starte å røyke pipe og hvordan du bruker, renser og tar best mulig vare på utstyret ditt.

Bossner - en sigar av høy klasse

Bossner er kjent for en rekke attraktive produkter av svært høy kvalitet. Lær mer om luksusmerket Bossner og deres sigarer her.

Seks steg til vannpiperøyking

Har du akkurat skaffet deg en vannpipe og lurer på hvordan du skal bruke denne? Følg disse seks stegene, så er du i gang.

Historien om Chacom

Chacom er et kjent og kjært merke for mange pipe-elskere. Med en rik historie som strekker seg tilbake nesten 200 år, er Chacom en sterk spiller i tobakksmarkedet. Les hele historien bak CHAPUIS COMOY og bli kjent med deres produkter.

Guide til å røyke en sigar

Trenger du tips til hvordan du skal oppebare, kutte og røyke sigaren din? Da anbefaler vi å lese videre i denne artikkelen om hvordan å røyke sigar.

Kutting av sigarer

Det er mange som klemmer, ruller og lytter på sigaren, dette for å avgjøre om den er av god kvalitet. Er den alt for myk så har den for høy fuktighet, knitrer den for høyt når man ruller den mellom fingrene er den for tørr.

Bring - frakt fra A til Å

Vi bruker Bring for all transport av varer ut til kundene våre. Les mer om hvorfor vi har valgt å bruke Bring her.