Les artikler om våre mest aktuelle saker

Her kan du finne spennende og innholdsrike artikler om alt relevant innenfor tobakk, enten det er nyheter innen snus, eller en guide for hvordan man skal røyke pipe. Vi legger stadig til nytt innhold, så følg med!

M SØRENSEN AS - siden 1905

Tobakk Sørensen, M SØRENSEN AS har siden 1905 hatt Norges største og bredeste utvalg av håndrullede sigarer, sigarillos, snus, sigaretter, tobakk og piper. Les mer om vår spennende historie.

Hvordan røyke pipe?

Trenger du råd og tips om hvordan du skal røyke pipe? I denne artikkelen kan du lese mer om hva du trenger når du skal starte å røyke pipe og hvordan du bruker, renser og tar best mulig vare på utstyret ditt.

BOSSNER

Lær mer om luksusmerket Bossner og deres sigarer av høy kvalitet.

Seks steg til vannpiperøyking

Har du akkurat skaffet deg en vannpipe og lurer på hvordan du skal bruke denne? Følg disse seks stegene, så er du i gang.

Historien om Chacom

Chacom er et kjent og kjært merke for mange pipe-elskere. Med en rik historie som strekker seg tilbake nesten 200 år, er Chacom en sterk spiller i tobakksmarkedet. Les hele historien bak CHAPUIS COMOY og bli kjent med deres produkter.

Guide til å røyke en sigar

Trenger du tips til hvordan du skal oppebare, kutte og røyke sigaren din? Da anbefaler vi å lese videre i denne artikkelen om hvordan å røyke sigar.

WTF er shisharillos

Hvordan ville det vært å ha opplevelsen og smaken av vannpipe i en enkel ciargillo-form? WTF!-serien har svaret på dette. Les mer om den innovative blandingen av cigarillos og vannpipe-shisha fra Conrad Langaard som revolusjonerer tobakksmarkedet.

Kutting av sigarer

Det er mange som klemmer, ruller og lytter på sigaren, dette for å avgjøre om den er av god kvalitet. Er den alt for myk så har den for høy fuktighet, knitrer den for høyt når man ruller den mellom fingrene er den for tørr.

Bring

Vi bruker Bring for all transport av varer ut til kundene våre. Les mer om hvorfor vi har valgt å bruke Bring her.