Nikotinfri snus - et sunnere alternativ

På lik linje med nikotinfylt snus, finnes det også nikotinfri snus. Målet med produktet er å gi brukeren et alternativ som både smaker og føles likt som vanlig snus, men er helt fri for nikotin. Nikotinfri snus er et flott produkt, enten du ønsker å vende deg av nikotin, eller bare ønsker følelsen av å ha en snus i munnen. Uansett årsak er nikotinfritt et godt alternativ som kan være med på å avvende suget etter nikotin.


For den mest realistiske snusopplevelsen, prøv Nicoff nikotinfri snus!
 

Tidligere ville man kanskje argumentert for at mangelen på smaksvariasjon i markedet for nikotinfritt gjorde det vanskeligere å gå over til denne typen snus, men det er helt klart ikke tilfellet lenger. Hos M Sørensen vi at flere av våre kunder har gått helt over til nikotinfri snus, eller kjøper et par bokser ved siden av sin vanlige snusbestilling.


Få en full oversikt over alle våre nikotinfrie produkter ved å følge denne lenken!
 

Vi har aldri før kunne tilby et så stort og variert utvalg av nikotinfri snus som vi kan i dag. Med merker som Nicoff, PAVO, XQS og Onico har det aldri være enklere å finne sin favoritt. Blant disse merkene er det et stort og variert utvalg av smaker, enten du foretrekker naturlig smak av mint, herlig espresso, frisk sitron, vanlig tobakkssmak, eller noe helt annet.
 

Nå finnes det ingen unnskyldning for å utsette skiftet til nikotinfritt!
 

Nikotinfri snus er dessuten helt trygt å bruke, da det kun inneholder naturlige stoffer som krydder og urter, og smakstilsetninger som mint og lakris. Når du i tillegg unngår den avhengighetsskapende nikotinen, er nikotinfritt et godt svært godt alternativ til vanlig snus. Produsentene beskrives selv produktet som en enklere vei ut av nikotinavhengigheten, ettersom man fjerner nikotinen, men beholder vanen av å legge snusen under leppa.
 

I løpet av de siste årene har også antallet forbrukere av nikotinfri snus økt, ifølge en artikkel i VG. Selv om enkelte mener at man bør unngå snus fullstendig, er det mange av oss som vet at det ikke alltid er så enkelt å slutte. I slike tilfeller er nikotinfri snus en enklere og smartere vei ut av livet som nikotinslave.
 

Mange har som mål å slutte med snus på bakgrunn av et økonomisk perspektiv. Avhengig av hvor mye man bruker i løpet av en dag, kan det fort bli stort utgifter. Nikotinfri snus er derimot mye billigere enn hva vanlig snus er, da de ikke rammes av de dyre tobakksavgiftene som finnes i Norge. Med andre ord er nikotinfri snus ikke bare en måte å avvende seg fra et nikotinfylt liv, men også for å spare seg for unødvendig høye kostnader.
 

M Sørensen er alltid opptatt av sine kunders helse og velvære, og anbefaler nikotinfri snus til alle de som ønsker å legge fra seg snusboksen for godt. Spar både egen helse og lommeboka ved å prøve en av våre mange nikotinfri alternativer.