Bossner

Sigarer av høy kvalitet og med fokus på estetikk og en brilliant utførelse. Tobakk nøye plukket ut av eksperter med lang og bred erfaring innenfor tobakksproduksjon. Smaksrike ingredienser som gir følelsen av høyeste kvalitet. Slik kan man beskrive BOSSNER sine tobakksprodukter. Det tyske selskapet markedsfører seg som et luksusmerke og har et mangfold av varer, deriblant konfekt, cognac, belter, vesker og ikke minst sigarer. Alle varene bærer et preg av luksus over seg, og sigarene er intet unntak.

 

Etterspørselen av luksuriøse sigarer har ifølge den Berlin-baserte tobakksprodusenten steget drastisk i løpet av de siste tjue årene, og har gitt BOSSNER en viktig og markant plassering i markedet. Livsnytelse har etter hvert blitt en viktigere del av livet i det 21. århundre, og sigarrøking har for mange blitt en måte å skjemme seg bort på i hverdagen.

 

Helt siden 1993 har BOSSNER produsert tobakksprodukter og tilbehør som humidorer og sigaretuier, m.m. De har som mål å levere et stykke perfeksjon i alle deres produkter. For å oppnå dette er det ifølge deres egne nettsider viktig å sikre seg tobakk av høyeste kvalitet. Men ikke bare skal tobakken ha høy kvalitet; innpakning og sigarens utseende spiller også en viktig rolle for et fullkomment sluttprodukt. Hver enkelt sigar inneholder tobakk som er håndplukket for en helt unik smaksopplevelse, og ytterbladet er nøye valgt ut for å gi BOSSNER-sigarene sin karakteristiske smak. Kun det aller beste av ingredienser fra Ecuador, Nicaragua og den Dominikanske Republikk blir brukt for å binde disse himmelske smakene sammen i ren tobakksperfeksjonisme. Alle deler av prosessen blir nøye gjennomgått og vurdert av en rekke eksperter på feltet for å sikre det høye kvalitetsnivået som BOSSNER er kjent for. Det finnes ingen tilfeldigheter, verken i smak eller estetikk.

 

For å leve opp til kundenes forventninger, tilbyr BOSSNER et variert og spennende utvalg sigarer. Enten du ønsker en Robusto, Figurado, Corona eller en klassisk Torpedo, har BOSSNER noe som passer dine preferanser. Vi kan også skryte av den svært luksuriøse BOSSNER Baron Individual. Baron har en god lengde, og sikrer dermed en lang og herlig sigaropplevelse av de sjeldne. En krydret og jordaktig smak støttes opp av sedertre og milde sjokoladetoner, og skaper et spennende alternativ for enhver som ønsker å spandere på seg det lille ekstra i hverdagen.

 

Trykk her for å se alle våre produkter fra BOSSNER!

 

M Sørensen er en av Norges eldste og mest anerkjente tobakksforhandlere på nett. Vi har årevis med erfaring og kunnskap om tobakk, og har som mål å tilby våre kunder et rikt mangfold av sigarer og annen tobakk. Det er viktig for oss at de som handler hos M Sørensen kan velge fritt i både pris, smak og kvalitet, og det er nettopp derfor vi landets eneste forhandler av de luksuriøse sigarene fra BOSSNER.