Oliva sigarer

Historien går tilbake hele 134 år!

 

I 1886 startet Malaio Oliva å dyrke tobakk i Pinar del Rio på Cuba. Det skulle vise seg at han måtte i krigen for å kjempe mot Spania i den Cubanske uavhengihetskrigen. Etter krigen vendte han tilbake til gården og gjenoptok dyrkingen. I begynnelsen av 1900-tallet overtok Malanios sønn, facundo Oliva, den voksende businessen. Han holdt det hele gående i mange tiår, men da Cuba ble tatt over av kommunistene ble tobakkslandskapet endret. Facundos sønn, Gilberto Oliva overtok gården og startet å selge tobakk. På 60-tallet ble trykket for stort og Gilberto begynte å se seg rundt etter nye steder å dyrke den særegne cubanske smaken. Artikkelen fortsetter under bildet.

 

750x750

 

Han reste til Honduras, Panama, Mexico og til og med til Fillipinene. Reisen hans endte i Nicaragua, hvor han fant perfekt fruktbar jord. I dag er Gilberto og familien hans den nest største produsenten av Cubansk frøtobakk i Nicaragua. 

 

Oliva Sigarer har mottatt mange utmerkelser for sine produkter. Det kjente magasinet Cigar Aficionado Magazine, tildelte Oliva  Serie V Melanio Figuardo, årets sigar i 2014. Etter dette har de mottatt mange fler. Ta en titt på Oliva Sigarer på Instagram her!  

 

Her kan du se hele vårt store utvalg av Oliva sigarer!

 


Velkommen til vår nettbutikk!
For å handle hos oss, må du bekrefte at du har fylt 18 år.
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.