Snus levert med Porterbuddy

Endelig er ventetiden over. M Sørensen er stolt av å presentere et nytt samarbeid med det svært populære fraktselskapet Porterbuddy! Få pakken din levert på rekordtid med det nye fraktalternativet vårt.

Hva er Porterbuddy?

Porterbuddy er et fraktselskap som transporterer varer for nettbutikker i Stor-Oslo, Vestfold, Østfold, Stavanger, Bergen, Trondheim og Kristiansand. Istedenfor å få pakken levert i postkassen eller til nærmeste hentested, blir varene dine levert rett på døra. På den måten er du sikker på at du får varene dine uten problemer!

Hvorfor skal jeg velge Porterbuddy?

Selskapet har i løpet av de siste årene blitt en av de mest populære og konkurransedyktige fraktselskapene i Norge. Du kan selv velge når det passer best å motta pakken, og du vil motta kontinuerlige oppdateringer på hvor pakken befinner seg til alle tider. Hvis du bor i Stor-Oslo kan du motta pakken din samme dag, så lenge du bestiller før klokken 11:30. Hvis du bor i Vestfold, Østfold, Stavanger, Bergen, Trondheim eller Kristiansand, kan du motta varene dine dagen etter bestillingen er gjort.

Hvor mye koster det?

På lik linje med fraktalternativet "Pakke i postkassen", tilbyr vi fri frakt for alle bestillinger over 398,- kroner! Hvis du imot formodning har en bestilling som ikke overstiger denne summen, vil et fraktbeløp på 79,- kroner pålegges totalsummen.

Hvordan får jeg snusen hjem raskest mulig? 

Sørg for å legge inn din bestilling før kl 11:30. Hvis du bor i Oslo og omegn, kan du få varene dine allerede samme kveld. Bor du i en annen storby kan du få snusen på døren kvelden etter.

Hvordan velger jeg Porterbuddy?

I handlekurven kan du nå velge mellom fraktalternativene "Pakke i postkassen" og "Pakke til hentested" med Posten/Bring eller "Levert på døren" med Porterbuddy. Trykk på dette alternativet for å velge frakt med Porterbuddy og velg ønsket tidspunkt for levering.

 

Snus levert med Porterbuddy