WTF er shisharillos?

M Sørensen er stolt over å ha et bredt utvalg av sigarer, sigaretter og sigarillos i vårt sortiment. Likevel er det alltid plass til nye produkter, og vi har av den grunn nylig tatt inn et helt unikt produkt fra det tyske merket Arnold André. WTF! shisharillos er en blanding av shisha og sigarillos i en fin og enkel sigarillos-størrelse. Shisha, som er et annet navn på vannpipen, har i løpet av de siste årene stadig blitt mer populært, spesielt blant de yngre generasjonene. Det er på bakgrunn av denne trenden at shisharillos ble til. Enkelt forklart er WTF! en shisha-basert sigarillos som finnes i fire herlige og spennende smaker.

 

WTF! shisharillos er et innovativt produkt, skapt på kreativ tenkning og et ønske om å finne en enklere måte å røyke med vanndamp. Selv om produsenten hadde en yngre målgruppe i tankene da de skapte produktet, er dette et utmerket alternativ for alle aldersgrupper. Enten du nettopp har oppdaget gleden av tobakk, eller har røkt i en årrekke, er WTF! shisharillos et spennende nytt alternativ man bør prøve.

 

Det finnes flere smaksvarianter i WTF!-serien, og du er nærmest garantert å finne en favoritt blant de mange produktene. Hver pakke inneholder fem shisharillos, og er pakket pent inn i en delikat plastemballasje. De er enkle å ta med seg, enten du skal tilbringe en helg på hytta med venner, eller bare skal en tur alene på stranda.

 

WTF! CRAY baserer seg på en av de mest populære shisha-smakene, grønne epler. WTF! sin CRAY-variant spiller på den søte og fyldige smaken i eplet, en klassisk favoritt blant mange av våre shisha-brukere. Det er ikke uten grunn at denne varianten også er en av de mest populære i WTF!-serien så langt.

 

WTF! LIT er en eventyrlig smaksreise med ville og mørke bær som eksister i harmoni for å skape en frisk og naturlig shisha-opplevelse. LIT inneholder en kreativ blanding av blåbær, bringebær og bjørnebær gir denne shisharilloen en helt unik lukt og smak som vil gjøre enhver shisha-elsker til lags.

 

WTF! SQUAD er det friskeste alternativet i serien. SQUAD gir deg en balansert og forfriskende smak av sitrusfrukter i form av en delikat shisharillo. WTF! SQUAD er en kjærlighetserklæring til alle de som ønsker seg en naturlig og syrlig smaksopplevelse, og å kjenne duften av oppskåret sitrusfrukt mellom fingrene.

 

WTF! SHEEESH er sannsynligvis den mest unike kombinasjonen av de fire variantene. Den er bygget på de naturlige smakene av herlig fersken og eksotisk vanilje. De milde ingrediensene gir en komfortabel smaksopplevelse, og kan nytes godt både hjemme foran peisen, så vel som i godt selskap av andre. SHEEESH er en nøytral og fruktig shisharillo som for mange blir et naturlig førstevalg.

 

De fire smaksvariantene er nøye utvalgt på bakgrunn av forbrukernes egne tilbakemeldinger og preferanser. De tradisjonelle smakene av klassiske frukter som sitron og eple blir kombinert med eksotiske smaker av vanilje og ville bær rett fra naturen. Til sammen skaper disse et revolusjonerende produkt i form av en krysning mellom shisha og cigarillos.

 

M Sørensen er stolt av å være de første og eneste som kan tilby de unike WTF!-produktene på det norske markedet. Vi bestreber oss alltid på å ha et variert og mangfoldig sortiment av varer for å sikre våre kunder både god kvalitet og en stor mengde valgmuligheter.  Vi er svært opptatt av å kunne gi våre kunder valgmuligheter gjennom et mangfold av produkter, samtidig som vi sikrer høy kvalitet på alle våre varer. Ved å tilby WTF! til våre kunder, er vi en stolt bidragsyter for å sikre tobakkens posisjon i Norge. Utforsk et helt nytt produkt innenfor shisha. Kanskje får du en ny favoritt?

 

Følg lenken for å se oversikten over alle produktene fra WTF! og finn din favoritt!