Billigkroken

Som en av Norges fremste nettbutikker for salg av snus og tobakk vet vi hvor viktig det er for mange å ha mulighet til å kjøpe billig snus. Derfor har vi samlet våre billigste snus på en og samme side, slik at du enkelt kan finne et rimelig alternativ blant noen av våre bestselgere. Alle variantene som er listet nedenfor koster fra 29 kroner per boks, en mye lavere pris enn det du får ved vanlige utsalgssteder.

Svenske lavpriser

Nedenfor finner du et utvalg av våre mest populære varianter med et prisnivå som enkelt kan utfordre selv svenske snuspriser. Finn din favoritt blant våre billigste alternativer. 

Fra 29,80
Fra 49,00
Fra 35,00
Fra 49,00
Fra 39,00

Dyno Extreme

En ekstremt sterk snus med et styrkenivå på drøye 43 mg/g! Prøv Dyno Extreme i klassisk hvit porsjon eller Dyno Extreme Slim for en diskré snusopplevelse i slim porsjonsformat. Begge variantene fra Dyno har en intens smak av forfriskende mint for en langvarig smaksopplevelse.

Fra 35,00
Fra 29,80

24K

24K har i løpet av kort tid blitt et av de mest populære snusmerkene både på nett og i butikk. Her får du en klassisk brun snus i hvite poser i en original porsjonsstørrelse. De lett fuktede posene gjør også at 24K renner mindre en annen snus.

Fra 39,00

Dope

Dope har noe for enhver. Med fire unike kombinasjoner av smaker kan Dope skryte på seg et variert mangfold med smaker i styrkegrad S4, S6 og S8. Med Dope Freeze 50 S8 får du Norges sterkeste snus med hele 50 mg/g nikotin!

Fra 49,00
Fra 49,00
Fra 49,00
Fra 49,00
Fra 49,00

Snatch

Her får du en solid helhvit snus i to smakfulle varianter; Arctic Mint S4 for den tradisjonstro og Forest Fruits S4 for den litt mer eventyrlystne.

Fra 49,00
Fra 49,00

frid Superwhite

frid Superwhite finnes i flere varianter. Lemon Ice S2 har gjort seg kjent som et smaksrikt og friskt alternativ innen kategorien helhvit snus. Perfekt for deg som ønsker mye smak og et lavt nikotininnhold.

Fra 35,00

Kozmo Superwhite

Kozmo har blitt en svært populær snus hos M Sørensen. Med et mangfold av forskjellige smaker i helhvite porsjonsposer av høy kvalitet, er dette en vinner blant mange av våre kunder.

Fra 39,00
Fra 39,00
Fra 39,00
Fra 39,00

ace Superwhite

Ace snus er en av våre bestselgende snus innenfor kategorien helhvit. Med et stort utvalg av smaksvarianter i forskjellig styrkegrad står du fritt til å finne den snusen som passer deg best. Trykk her for å se alle variantene fra Ace!

Fra 68,00
Fra 68,00
Fra 68,00
Fra 68,00

Nikotinfri snus

Selv om mange av våre kunder foretrekker snus med nikotin, har vi også et stort utvalg av nikotinfri snus. Nedenfor finner du våre rimeligste alternativer!

Fra 25,00
Fra 25,00
Fra 25,00
Fra 25,00
Fra 29,00
Fra 29,00
Fra 29,00
Fra 29,00

Billig snus på nett

Å kunne kjøpe snus på nett i Norge kan både være rimeligere og mindre tidskrevende enn å dra til Sverige for å handle. Utgiftene for bilturen i seg selv gjør det mindre attraktivt å reise så langt for å spare noen få kroner. Selv om tobakksavgiften ofte betyr at mange snusmerker er dyrere i Norge enn på andre siden av grensa, finnes det fremdeles mange spennende merker av høy kvalitet til en lav pris. Blant de merkene som er verdt å legge merke til er Baron, Kozmo Superwhite, 24K, RITE, Nicoff, frid Superwhite og Cuba. Her får du snus av høy kvalitet til en lav pris.

Billig snus har kommet for å bli. Selv om det kan være greit å slå på stortromma og kjøpe seg en skikkelig dyr snus en gang i blant, er det ikke nødvendig økonomisk forsvarlig. Når prisene på dagligvarer stadig øker er det godt å vite at man fremdeles kan få snus til en billig penge ved å handle på nett.

Fant du ikke noe?

Hvis du ikke fant noe her i Billigkroken kan du gjerne se oversikten over alle våre snusmerker. Det finnes mange spennende snus rett over 50-lappen som ikke har blitt inkludert her!