Epok

Epok er en hvit snus med nikotin i helhvite porsjonsposer. Alle varianter fra det kjente merket kommer i et slim format med mer enn 15 forskjellige smaksvarianter. I Sverige heter denne snusen Velo.

Epok har en egen underserie som heter Freeze. Den beestår av tre varianter av snus. Fellesbetegnelsen for denne serien er at all snusen har en eller annen smak av mint. Se alle våre Freeze-varianter her!

Hva smaker Epok snus?

De tilbyr en rekke smaker i sitt sortiment. De forskjellige smakene er, mint, lakris, sitrus, mentol, bær, frukt eller tradisjonell smak av tobakk.

Hvilken styrke har Epok?

De tilbyr en rekke forskjellige styrkegrader. Enten en mild variant av styrke S2, eller så sterk som S7. Snus fra normal styrke til ultra sterk eksisterer i dette sortimentet.

Helhvit snus

Da Epok første gang ble produsert var det et veldig innovativt merke som så dagens lys. I motsetnings til de brune posene og den løse snusen, så kom absolutt alle varianter av snusen fra epok i helhvite porsjonsposer. Dette var en vellykket lansering og epok er i dag et av de mest brukte snusmerkene som finnes på markedet.

Epok sortimentet

Som vi har nevnt så kommer alle epok variantene i helhvite porsjonsposer. La oss se litt nærmere på hva slags varianter epok tilbyr.

Epok snus

Viser 1–24 av 25 resultater

Viser 1–24 av 25 resultater

Handlekurv
Vis kun lagervare
Merker
Epok Freeze (5)
Vis mer Vis mindre
Sigarstyrke
Styrke
Ekstra sterk (5)
Nikotinfri (1)
Normal styrke (2)
Sterk (5)
Ultra sterk (4)
Produkttype
Helhvit (1)
Format
Mini (3)
Slim (14)
Smak
Appelsin (1)
Bær (1)
Blåbringebær (1)
Frukt (3)
Jalapeño (1)
Jordbær (1)
Kirsebær (1)
Krydret (1)
Lakris (1)
Mango (1)
Mint (13)
Peppermynte (5)
Sitrus (3)
Spearmint (1)
Tobakk (1)
Tropisk (1)
Vis mer Vis mindre
Lengde
Ring gauge
Produksjonsland
Vis mer Vis mindre
Nikotininnhold
0 mg/g (1)
7-10 mg/g (2)
11-15 mg/g (5)
16-20 mg/g (7)
21-34 mg/g (2)
Pris
Tagg
Skroll til toppen