Vape

Vape har vi et bredt utvalg av forskjellige og varierte smaker av. Dette produktet har blitt stadig mer utbredt de siste årene. Vape du får kjøpt hos oss er helt fri for nikotin. I Norge er det nemlig ikke tillatt å selge e-sigaretter som inneholder nikotin.

E-sigaretter, er et produkt der væske blir omformet til damp som kan inhaleres, ved hjelp av elektronikk. Oppfinnelsen av produktet var med bakgrunn i et ønske om å lage et mindre skadelig alternativ til sigaretter.

Hva er egentlig historien bak vaping? Visste du for eksempel at det var en sønn hvis far var storrøyker som gjorde den almenn tilgjengelig? Sønnen ønsket å finne et bedre alternativ til sigarettrøyking, og lagde elektroniske sigaretter som ble tilgjengelige for alle. Les mer om historien til Vape her.

Her i M Sørensen kan du kjøpe engangsvape. Dvs, du trenger ikke noe annet utstyr for å vape enn selv vapen. Ingen batterier, e-liquid eller lingnende. Den er klar til bruk så snart den er tatt ut av boksen.

Lurer du på mer om vaping kan du lese svar på de mest vanlige spørsmålene her. Har du flere spørsmål så ta kontakt med oss i M Sørensen på sorensen@msorensen.no

Viser alle 8 resultater

Viser alle 8 resultater

Les mer om vape

Handlekurv
Vis kun lagervare
Merker
Niccos (8)
Vis mer Vis mindre
Sigarstyrke
Styrke
Produkttype
Format
Smak
Bær (1)
Blåbær (1)
Energidrikk (1)
Jordbær (2)
Kaffe (1)
Mango (1)
Sitrus (1)
Tobakk (1)
Tyggegummi (1)
Vannmelon (2)
Vis mer Vis mindre
Lengde
Ring gauge
Produksjonsland
Vis mer Vis mindre
Nikotininnhold
0 mg/g (10)
Tagg
Skroll til toppen