Adorini Cabinet Roma Black Deluxe

Humidor bestillingsvare ca.1 uke

Varenr: 103374
25 995,00
Antall:
ikke på lager (0 dager)
Adorini Cabinet Roma Black Deluxe Humidor bestillingsvare ca.1 uke
Beskrivelse

Adorini Cabinet Roma Black Deluxe er et av de største humidorskapene som Adorini leverer. Kvaliteten er, som på alle humidorer fra Adorini, av ypperste klasse. Skapet er finert med mahogany, en tresort med svært flott glød. Innredningen er helmodulær og kan settes opp akkurat slik man ønsker. Det har også en integrert LED-lyslist slik at innholdet kan lyses opp, noe som kan være praktisk i et skap med denne størrelsen.

Skapet er lakkert i en lekker sort finish og innsiden er kledd med spansk sedertre - tresorten som er kjent for å være den beste til å holde på luftfuktighet.

Fuktigheten er det Adorini sitt LV-system som står for; dette er et helautomatisk elektronisk fuktighetssystem med en vanntank som holder i ca. 2 måneder uten påfylling. Strømtilførsel er gjennom et forseglet hull på baksiden av skapet. I Adorini Cabinet Roma er det plass til totalt ca. 6000 sigarer.

Humidorskapet består av seks forskjellige nivåer for plassering av sigarbokser og enkeltsigarer. Skapet kommer også med en skuff til sigartilbehør. Medfølgende kommer også både et analogt og et digitalt hygrometer som viser fuktighetsnivået i humidoren.

Døren på skapet er av glass og kan lukkes med en magnet. Både låsesystemet og håndtaket er gullbelagt.

Ta kontakt med M Sørensen AS på telefon 66 84 72 11 eller e-post sorensen@msorensen.no for bestilling. Leveringstid ca. 7-10 dager. På grunn av størrelsen dekkes frakt på kundens regning. Vi kan arrangere frakt over hele landet hvis den skal sendes. Skapet kan også hentes hos M Sørensen AS sine lokaler i Asker.

Tilleggsinformasjon
Bredde: 60,5 cm
Dybde: 45 cm
Høyde: 175 cm

Teknisk info


Kundeanmeldelser