Adorini Santiago Deluxe

Humidor

Varenr: 109768
4 370,00
Antall:
-+
2 på lager
Adorini Santiago Deluxe Humidor Adorini Santiago Deluxe Humidor
Beskrivelse

Adorini Santiago Deluxe er en eksklusiv humidor fra det kjente merket Adorini. Adorini har i lang tid vært favoritten blant sigarentusiaster verden over, helt siden produktlinjen ble introdusert i 1999. Humidoren Santiago Deluxe er intet unntak, og er et godt eksempel på Adorini sitt rykte som overlegen på både håndverk og nyskapende design. Den rektangulære humidoren er beregnet for å holde ca. 150 sigarer av typen corona. Her er det nok av plass til å boltre seg og gjøre storinnkjøp til lagring!

Innvendig er Adorini Santiago Deluxe dekket av spansk sedertre, et treverk som er spesielt egnet for å holde godt på fuktigheten i humidoren. Utsiden av humidoren er derimot dekket av en multi-lakkert finish av kirsebærtre som gir en helt unik rødlig farge som kler innredningen i ethvert hjem. Takket være de gullbelagte hengslene på innsiden av humidoren er du garantert langvarig bruk av humidoren uten slitasje. Det følger også med en enkel låsemekanikk med nøkler som kan brukes for å holde sigarene dine trygge.

Ved bruk av Adorini sitt populære rillesystem på innsiden får humidoren god luftsirkulasjon samtidig som det åpner for enkel deling av "rom" i humidoren. Fuktighetselementet som medfølger har spjeld for regulering av luftfuktighet. Det følger dessuten med to vertikale, to store horisontale og to små horisontale skillevegger som kan brukes til å skille sigarene i humidoren etter eget ønske.

Til slutt vil du også finne et analogt hygrometer av høy kvalitet som følger med i denne herlige humidoren fra Adorini. På den måten kan du enkelt holde oversikt over fuktghetsnivået i humidoren til enhver tid, slik at sigarene dine alltid kan holdes i topp form til neste gang du ønsker å nyte.

Tilleggsinformasjon
Bredde: 37 cm
Dybde: 24 cm
Høyde: 15 cm

Teknisk info


Kundeanmeldelser