Velg visning:
Du har valgt:

Nikotinfri snus

Nikotinfri snus er et alternativ for deg som ønsker å trappe ned eller slutte med snus. Den nikotinfrie snusen er forsøkt laget slik at den så langt som mulig gir dem samme følelsen som «vanlig» snus. I vårt sortiment kan du velge blant mange spennende varianter, som for eksempel Nicoff, PAVO, Onico og KickUp.

Nikotinfri snus inneholder ofte naturlige ingredienser, som grønn te, ginseng eller fluor. Nikotinfri snus er et godt alternativ for deg som ønsker å ta del i gleden av snus uten de negative sidene ved snusing.

Fra 29,00
Fra 29,00
Fra 29,00
Fra 29,00
Fra 29,00
Fra 29,00
Fra 29,00
Fra 29,00
Fra 38,80
Fra 38,80
Fra 38,80
Fra 38,80
Fra 38,80
Fra 35,70
Fra 58,80
Fra 59,00
Fra 59,00
Fra 59,00
Fra 58,80
Fra 58,80

Smak

Vi hos M Sørensen vil gjerne hjelpe deg over på nikotinfri snus dersom du ønsker det. For å gi deg en så enkel overgang til nikotinfri snus som mulig tilbyr vi flere av de samme smakene du er vant til fra vanlig snus i et nikotinfritt format..

Nikotinfri snus kommer i flere forskjellige varianter og smaker. Selvfølgelig kan du få den originale og klassiske smaken av tobakk du finner i vanlig snus. Ved siden av dette tilbyr vi også for eksempel mint, sitrus, lakris, melon og bær. Det er med andre ord mye nikotinfri snus å velge mellom, og vi er helt sikre på at du vil finne en favoritt du liker.

Styrke

Når vi sier "styrke" sikter vi til hvor mange milligram nikotin per gram snus produktet inneholder. Nikotinfri snus inneholder verken tobakk eller nikotin, og defineres derfor med en styrke på 0 mg/g.

Nikotinfritt

Nikotinfri snus inneholder ofte naturlige ingredienser som grønn te, ginseng eller fluor. Nikotinfri snus er også et godt supplement for deg som ønsker å ta del i gleden av snus uten negativ eller skadelig effekt.

Kjøp nikotinfri snus på nett

Å bestille nikotinfri snus på nett har aldri vært enklere enn nå. Velg mellom et enormt sortiment av forskjellige produkter fra diverse merkevarer som ikke eksisterer i vanlige butikker. Bestill varene dine rett fra sofakroken og få det levert hjem på kun noen få dager. Du får dessuten billigere priser på nikotinfri snus ved å handle på nett, og det er enklere å bestille større mengder på en gang sammenlignet med i butikken. Kjøp din snus på nett i dag, og få rask levering rett hjem.