Velg visning:
Du har valgt:

24K

24K fra AM Swedish er en helt unik snusnyhet på det norske snusmarkedet. 24K byr på fire varianter med forskjellig styrke og kombinasjoner av smaker i originale porsjoner. Snusen er skapt på klassisk svensk snustradisjon og har et høyere nikotininnhold enn de fleste.

Alle varianter fra 24K kommer i lett fuktede porsjonsposer. 24K Crystal White Dry Portion kan skryte på seg en av de høyeste styrkene i verden med hele 45 mg/g i hver porsjon. Snusen kommer i klassisk hvite porsjonsposer i original størrelse og garanterer en langvarig smaksopplevelse. Et utmerket valg for deg som ønsker følelsen av ekte svensk snus.

Nyhet: Nå finnes variantene Crystal og Diabas også i formatet mini!

Fra 49,00
Fra 49,00
Fra 39,00
Fra 55,00
Fra 55,00

Smak

Med 24K kan du velge mellom fire unike varianter. La deg inspirere av den fantastiske blandingen av tobakk og mørk sjokolade i Gold, smak av klassisk lakris med Diabas eller en klassisk tobakkssmak med toner av bergamott i Raw. 24K har selvfølgelig også en populære smakskombinasjonen av tobakk og mint i form av 24K Crystal. 

Styrke

Alle varianter fra 24K har et meget høyt nikotininnhold. Velg mellom Gold med 16 mg/g, Raw og Diabas med 29 mg/g eller den ekstremt sterke Crystal med hele 45 mg/g nikotin. Crystal er en av de sterkeste snusene man får i Norge, mer ekstrem enn selv den populære porsjonssnusen Siberia. 

Kjøp 24K snus på nett

Å bestille snus på nett har aldri vært enklere enn nå. Velg mellom et enormt sortiment av forskjellige produkter fra diverse merkevarer som ikke eksisterer i vanlige butikker. Bestill varene dine rett fra sofakroken og få det levert hjem på kun noen få dager. Du får dessuten billigere priser på snus ved å handle på nett, og det er enklere å bestille større mengder på en gang sammenlignet med i butikken. Kjøp din 24K snus på nett i dag og få rask levering rett hjem.