Velg visning:
Du har valgt:

Ace

Ace "Supreme Essentials" er som en berg- og dalbane for smaksløkene dine. Ace snus byr på en ren og intens porsjonssnus i delikate helhvite porsjoner i både slim og original porsjon. ace Superwhite tilbyr smaker som Cool Mint, Green Lemon, Liquorice Mint og Eucalyptus. Styrke og smak møtes i perfekt harmoni, og leverer et utmerket alternativ på det norske markedet. 

Ace er et av våre bestselgende produkter innen snus, og vi kan garantere en helt unik opplevelse med Ace, en helhvit snus av den danske produsenten Ministry of Snus.

Fra 59,80
Fra 59,80
Fra 68,00
Fra 68,00
Fra 68,00
Fra 68,00
Fra 68,00
Fra 68,00
Fra 68,00

Smak

Ace byr på flere spennende smaker i sine to serier, ace Superwhite og Ace X. Velg mellom et bredt spekter av forskjellige smakskombinasjoner som Green Lemon med smak av sitrusfrukter, Eucalyptus med en forfriskende smak av eukalyptus mint og Liquorice Mint, en smaksblanding av klassisk lakris og frisk mynte. Ace X lanserte nylig også Guarana Chili Boost, en hvit snus med den samme gode smaken som i en energidrikk. 

Dessuten tilbyr Ace flere varianter av mint med sine Cool Mint-produkter i forskjellige styrkegrader.

Styrke

Ace finnes i tre forskjellige styrkegrader. ace Low byr på et lavt nikotininnhold med kun 6 mg/g nikotin. Samtidig har vi den ganske mye sterkere ace Superwhite-serien, som alle kommer med 16 mg/g, et ekstra høyt nikotininnhold. I tillegg tilbyr ace X hele 20 mg/g nikotin, noe som klassifiseres som en ultra sterk snus. 

Den sterkeste varianten fra Ace heter ace X Cosmic Portion S6 og har et nikotininnhold på 20 mg/g per porsjonspose som hver veier 1 gram. Det vil si at den er større enn de fleste andre helhvite alternativer på markedet som gjerne kommer i slim variant og veier mindre, derav mindre nikotin per porsjon.

Kjøp Ace snus på nett

Å bestille snus på nett har aldri vært enklere enn nå. Velg mellom et enormt sortiment av forskjellige produkter fra diverse merkevarer som ikke eksisterer i vanlige butikker. Bestill varene dine rett fra sofakroken og få det levert hjem på kun noen få dager. Du får dessuten billigere priser på snus ved å handle på nett, og det er enklere å bestille større mengder på en gang sammenlignet med i butikken. Kjøp din Ace snus på nett i dag og få rask levering rett hjem.