Velg visning:
Du har valgt:

Dope

Dope er en helt rå snus som byr på en mengde interessante varianter med smaker som for eksempel Lime Smash, Ice Mango og Freeze. Med Dope får du en sterk porsjonssnus i helhvite poser med innovative og unike smaker. Vi oppfordrer alle som er glad i hvit snus til å prøve en av Dope sine smaksrike varianter.

Dope er en utfordrer til gigantene innen sjangeren helhvit snus. Spesielt har Dope Freeze S6 blitt svært populær som et rimeligere alternativ til den populære Freeze-snusen fra Epok. Den samme gode smaksopplevelsen i rene helhvite porsjonsposer av svært høy kvalitet.

Ønsker du en ekstremt sterk snus? Dope Freeze 50 S8 er den sterkeste snusen i Norge med hele 50 mg/g nikotin!

Fra 49,00
Fra 49,00
Fra 49,00
Fra 49,00
Fra 49,00

Kjøp Dope snus på nett

Å bestille snus på nett har aldri vært enklere enn nå. Velg mellom et enormt sortiment av forskjellige produkter fra diverse merkevarer som ikke eksisterer i vanlige butikker. Bestill varene dine rett fra sofakroken og få det levert hjem på kun noen få dager. Du får dessuten billigere priser på snus ved å handle på nett, og det er enklere å bestille større mengder på en gang sammenlignet med i butikken. Kjøp Dope snus på nett i dag og få rask levering rett hjem.