Velg visning:
Du har valgt:

Dyno Extreme

Dyno Extreme er en serie med klassisk hvit snus. Velg mellom to varianter, Extreme og Extreme Slim. Dyno er en smaksrik snus med et høyt nikotininnhold på hele 43 mg/g! Dette gjør Dyno til en av de sterkeste snusmerkene i Norge. Begge variantene har en intens og forfriskende smak av mynte som fyller munnen og gir en langvarig smaksopplevelse. Kombinert med den høye styrkegraden er dette en snus som ikke er redd for å sparke fra seg.

I tillegg til det ekstremt høye nikotininnholdet kan Dyno Extreme også skryte av å være det rimeligste alternativet på markedet. Selv om både smak og styrke er på nivå med den populære Siberia-snusen, er Dyno overlegen på pris.

Fra 29,80
Fra 35,00

Smak

Dyno har valgt å fokusere på en tradisjonell snus i hvite porsjonsposer med en herlig smak av mint. Takket være de originale hvite porsjonsposene får du følelsen av en klassisk tobakkssnus kombinert med en kjølig smak av mynte.

Styrke

Begge variantene fra Dyno har et ekstremt høyt nikotininnhold. Både Extreme og Extreme Slim inneholder 43 mg/g nikotin. Det er en av de aller sterkeste styrkegradene som finnes i Norge, og konkurrerer både med den populære 24K Crystal og Siberia.

Kjøp Dyno snus på nett

Å bestille snus på nett har aldri vært enklere enn nå. Velg mellom et enormt sortiment av forskjellige produkter fra diverse merkevarer som ikke eksisterer i vanlige butikker. Bestill varene dine rett fra sofakroken og få det levert hjem på kun noen få dager. Du får dessuten billigere priser på snus ved å handle på nett, og det er enklere å bestille større mengder på en gang sammenlignet med i butikken. Kjøp Dyno snus på nett i dag og få rask levering rett hjem.