Velg visning:
Du har valgt:

Epok snus

Epok er en hvit snus med nikotin i helhvit porsjon. Kommer i slim format og kan kjøpes i 14 forskjellige og nydelige smaker. Kjøp din Epok snus på nett hos M Sørensen. 
 

Epok snus er Norges mest populære merke innen kategorien helhvit snus. Det betyr at snusen er helt hvit og skiller seg fra den tradisjonelle brune snusen i farge. Hvit snus blir stadig mer populært blant våre kunder, da den ikke misfarger tennene. I produksjonen gjennomgår Epok et vann-rensende stadie som gjør snusen helt hvit og filtrerer ut alle uønskede stoffer. Alt dette gjøres helt miljøvennlig. Epok snus er med andre ord et sunnere og renere alternativ.

Fra 71,80
Fra 71,80
Fra 67,80
Fra 71,80
Fra 67,80
Fra 71,80
Fra 71,80
Fra 67,80
Fra 71,80
Fra 71,80
Fra 71,80
Fra 71,80
Fra 71,80
Fra 71,80
Fra 71,80
Fra 71,80
Fra 71,80

Smak

Epok tilbyr en rekke smaker i sitt store sortiment. Enten du foretrekker mint, lakris, sitrus, mentol, bær, frukt eller tradisjonell smak av tobakk, har Epok noe for deg. De lanserer stadig nye varianter og smaker, så det er lurt å følge med på hva Epok har å tilby til enhver tid. 

Styrke

Epok tilbyr en rekke forskjellige styrkegrader på snusen sin. Enten du foretrekker en mild variant av styrke S2, eller den intense snusopplevelsen av en S5, har Epok produkter i begge ender av skalaen. Snus fra normal styrke til ultra sterk eksisterer i Epok sitt brede sortiment, slik at du enkelt kan finne en variant som passer for deg. 

Kjøp Epok snus på nett

Å bestille Epok snus på nett har aldri vært enklere enn nå. Velg mellom et enormt sortiment av forskjellige produkter fra diverse merkevarer som ikke eksisterer i vanlige butikker. Bestill varene dine rett fra sofakroken og få det levert hjem på kun noen få dager. Du får dessuten billigere priser på snus ved å handle på nett, og det er enklere å bestille større mengder på en gang sammenlignet med i butikken. Kjøp din snus på nett i dag, og få rask levering rett hjem.