Velg visning:
Du har valgt:

Epok

Epok er en hvit snus med nikotin i helhvite porsjonsposer. Alle varianter fra det kjente merket kommer i et slim format med mer enn 15 forskjellige smaksvarianter. I Sverige heter denne snusen Velo.

Epok er Norges mest populære merke innen kategorien helhvit snus. Det betyr at snusen er helt hvit og skiller seg fra den tradisjonelle brune snusen i farge. Hvit snus blir stadig mer populært blant våre kunder, da den verken misfarger tennene eller renner like mye som annen snus. I produksjonen gjennomgår tobakken en vannrensende blekningsprosess som gjør den helt hvit og filtrerer ut mange av de uønskede stoffene. Alt dette gjøres helt miljøvennlig! Epok er med andre ord både et sunnere og renere alternativ til vanlig porsjonssnus.

NYHET: Nå tilbyr vi også Epok No23 Mountain Storm S7, en svært sterk snus med hele 23,3 mg/g nikotin og en forfriskende smak av mint!


Se alle våre Epok Freeze varianter her!

Fra 79,80
Fra 79,80
Fra 79,80
Fra 79,80
Fra 74,90
Fra 79,80
Fra 74,90
Fra 74,90
Fra 79,80
Fra 79,80
Fra 79,80
Fra 79,80
Fra 79,80
Fra 79,80
Fra 79,80

Smak

Epok tilbyr en rekke smaker i sitt store sortiment. Enten du foretrekker mint, lakris, sitrus, mentol, bær, frukt eller tradisjonell smak av tobakk, finnes det noe for deg. Det lanserer stadig nye varianter og smaker så det er lurt å følge med på hva vi kan tilby til enhver tid. 

Styrke

Epok tilbyr en rekke forskjellige styrkegrader på snusen sin. Enten du foretrekker en mild variant av styrke S2, eller den intense snusopplevelsen av en S5, har Epok produkter i begge ender av skalaen. Snus fra normal styrke til ultra sterk eksisterer i dette brede sortimentet, slik at du enkelt kan finne en variant som passer for deg. 

Kjøp Epok snus på nett

Å bestille snus på nett har aldri vært enklere enn nå. Velg mellom et enormt sortiment av forskjellige produkter fra diverse merkevarer som ikke eksisterer i vanlige butikker. Bestill varene dine rett fra sofakroken og få det levert hjem på kun noen få dager. Du får dessuten billigere priser på snus ved å handle på nett, og det er enklere å bestille større mengder på en gang sammenlignet med i butikken. Kjøp din Epok snus på nett i dag og få rask levering rett hjem.