Velg visning:
Du har valgt:

G3

G3 snus er en del av General sin serie med fokus på et variert utvalg av smaker og styrkegrader. Snusen har en historie som strekker seg over 150 år tilbake i tid, siden General først ble produsert i 1866 og har i løpet av årene blitt en av de mest populære snusproduktene på markedet, både i Sverige og Norge. 

G3 er den tredje serien fra General. Tidligere eksisterte også serien G4, en serie med utelukkende hvit snus, men denne har senere blitt erstattet med Rush og Zyn.

Finn din favoritt blant de mange produktene i G3-serien og kjøp din G3 snus på nett i dag!

Fra 78,80
Fra 75,80
Fra 78,80
Fra 78,80
Fra 77,80
Fra 78,80
Fra 78,80
Fra 75,80
Fra 77,80
Fra 77,80

Smak

General kan skryte på seg et ganske stort sortiment. G3 snus inneholder et stort utvalg av gode smaker. I tillegg til den tradisjonelle smaken fra bergamottolje i alle General-produktene, byr G3 snusen også med smaker som mint, eple, sitrus, tropisk frukt, peppermynte og mange flere. Produsenten slipper stadig nye smaker i G3-serien og vi anbefaler alle våre kunder å følge med på nye lanseringer.

Styrke

General G3 er en serie med ekstra sterk snus, og passer godt for deg som ønsker en intens snusopplevelse. Den finnes i flere forskjellige styrkegrader mellom 18 og 26 mg/g nikotin, og du står fritt til å velge det styrkenivået som passer deg best. G3 har det meste, og vi er sikker på at du finner en favoritt blant våre produkter.

Kjøp G3 snus på nett

Å bestille snus på nett har aldri vært enklere enn nå. Velg mellom et enormt sortiment av forskjellige produkter fra diverse merkevarer som ikke eksisterer i vanlige butikker. Bestill varene dine rett fra sofakroken og få det levert hjem på kun noen få dager. Du får dessuten billigere priser på snus ved å handle på nett, og det er enklere å bestille større mengder på en gang sammenlignet med i butikken. Kjøp G3 snus på nett i dag og få rask levering rett hjem.