Velg visning:
Du har valgt:

General snus

General snus er en av de mest populære i Norge. Den finnes i de fleste formater - løs, porsjon, slim, mini og hvit. General Classic er basert på den originale snusen fra 1800-tallet, og er for mange en favoritt blant de tradisjonelle smakene. Selv om General snus først ble lansert i 1866 av Johan A Boman, holder General på den samme gamle oppskriften.

Alle varianter fra General er krydret med en dråpe bergamottolje. I dag finnes det mange variasjoner av General, blant annet seriene General G3 og General G4 All White

Fra 63,80
Fra 72,80
Fra 83,80
Fra 72,80
Fra 72,80
Fra 72,80
Fra 83,80

Smak

General byr på flere spennende varianter i Classic-serien. Serien inneholder en rekke gode varianter, og det de har til felles er at de alle er laget på den klassiske smaken av bergamottolje, akkurat som når General snus først ble til i 1866.

Styrke

General selges i flere forskjellige styrkegrader. Enten du ønsker en normal snus med 8,5 mg/g nikotin, eller en sterkere snus med 14 mg/g, finnes det et alternativ for deg i General sitt sortiment. Du står fritt til å velge det styrkenivået du ønsker for den optimale snusopplevelsen.

Kjøp General snus på nett

Å bestille snus på nett har aldri vært enklere enn nå. Velg mellom et enormt sortiment av forskjellige produkter fra diverse merkevarer som ikke eksisterer i vanlige butikker. Bestill varene dine rett fra sofakroken og få det levert hjem på kun noen få dager. Du får dessuten billigere priser på snus ved å handle på nett, og det er enklere å bestille større mengder på en gang sammenlignet med i butikken. Kjøp din snus på nett i dag, og få rask levering rett hjem.