Velg visning:
Du har valgt:

General

General snus er en av de mest populære i Norge. General snus finnes i de fleste formater - løs, porsjon, slim, mini og hvit. General Classic er basert på den originale snusen fra 1800-tallet, og er for mange en favoritt blant de tradisjonelle smakene. Selv om General snus først ble lansert i 1866 av Johan A. Boman, holder General snus fortsatt på den originale oppskriften.

Alle varianter fra General Classic er krydret med en dråpe bergamottolje. I dag finnes også G3-serien, en snus med et enda bredere utvalg av smaker og et enda høyere nikotininnhold.

Fra 65,80
Fra 77,80
Fra 87,80
Fra 77,80
Fra 77,80
Fra 77,80
Fra 87,80

Smak

General Classic byr på flere spennende varianter i sitt sortiment. Serien inneholder en rekke gode og smaksrike varianter som alle har til felles at de er laget på den samme klassiske smaken av sitrus i form av bergamotteolje, i tro kopi av den originale oppskriften som General snus ble produsert på i 1866.

Styrke

Snus fra General kommer i flere forskjellige styrkegrader. Enten du ønsker en normal snus med 8,5 mg/g nikotin eller en sterkere snus på 14 mg/g, finnes det et alternativ for deg i General sitt sortiment. Du står fritt til å velge det styrkenivået du ønsker for den optimale snusopplevelsen.

Kjøp General snus på nett

Å bestille snus på nett har aldri vært enklere enn nå. Velg mellom et enormt sortiment av forskjellige produkter fra diverse merkevarer som ikke eksisterer i vanlige butikker. Bestill varene dine rett fra sofakroken og få det levert hjem på kun noen få dager. Du får dessuten billigere priser på snus ved å handle på nett, og det er enklere å bestille større mengder på en gang sammenlignet med i butikken. Kjøp din General snus på nett i dag og få rask levering rett hjem.