Velg visning:
Du har valgt:

Helwit

Helwit er, som navnet tilsier, en helhvit snus. Men Helwit er så mye mer enn navnet sitt. Helwit er utviklet av et selskap utenfor Växjö i Sverige med en lidenskap for snus med gode smaksopplevelser. For å skape den perfekte helhvite snusen har skaperne bak Helwit samarbeidet med noen av de fremste smakseksperter for å utvikle en rekke varierte og nydelige smakskombinasjoner.

Med et mål om å skape en perfekt balanse mellom langvarig nikotininntak og helt distinkte smaker, kan skaperne bak denne helhvite nyheten endelig tilby sine produkter til norske forbrukere. M Sørensen er stolt for å få mulighet til å levere svensk kvalitetssnus til norske forbrukere.

Fra 49,90
Fra 49,90

Kjøp Helwit snus på nett

Å bestille snus på nett har aldri vært enklere enn nå. Velg mellom et enormt sortiment av forskjellige produkter fra diverse merkevarer som ikke eksisterer i vanlige butikker. Bestill varene dine rett fra sofakroken og få det levert hjem på kun noen få dager. Du får dessuten billigere priser på snus ved å handle på nett, og det er enklere å bestille større mengder på en gang sammenlignet med i butikken. Kjøp din Helwit snus på nett i dag og få rask levering rett hjem.