Velg visning:
Du har valgt:

Lo The Snus

Lo The Snus er en helt unik snus fra mannen som har blitt et ikon i norsk underholdningsbransje, Lothepus. Lo The Snus kommer i to forskjellige varianter, Slim Original med styrkegrad S4 og Slim White i styrkegrad S3. Som navnet tilsier kommer begge variantene i et slim format for en diskré og behagelig snusopplevelse.

Fra 74,90
Fra 74,90

Lothepus

Lothepus ble først kjent i TV-programmet Fjorden Cowboys, en dokumentarserie som omhandlet Leif Einar Lothe og Joar Førde og deres arbeid i anleggsbransjen. Serien hadde premiere i 2014 og vant den gjeve Gullruten. Serien varte helt til 2019. I senere tid har Leif Einar Lothe, eller Lothepus som han også blir kalt, vært en fremtredende personlighet blant annet i Farmen og Fangene på fortet. Han ble også utdelt tittelen "årets kjendis" i 2017 av salgs- og markedsføringsmagasinet Kampanje.

Kjøp Lo The Snus på nett

Å bestille snus på nett har aldri vært enklere enn nå. Velg mellom et enormt sortiment av forskjellige produkter fra diverse merkevarer som ikke eksisterer i vanlige butikker. Bestill varene dine rett fra sofakroken og få det levert hjem på kun noen få dager. Du får dessuten billigere priser på snus ved å handle på nett, og det er enklere å bestille større mengder på en gang sammenlignet med i butikken. Kjøp Lo The Snus på nett i dag og få rask levering rett hjem.