Velg visning:
Du har valgt:

Mocca

Mocca snus er produsert av Fiedler & Lundgren. Mocca selges i det som kalles "mini" porsjonsposer og er svært enkle å oppbevare. Mocca snus blir ofte oppfattet som en søt opplevelse, helt uten tobakkssmak, og er perfekt for deg som ønsker en mild snusopplevelse. Mocca kommer i originale hvite porsjonsposer i mini format med to ulike varianter, Mocca Pink og Mocca Black. Begge variantene har i løpet av de siste årene blitt svært populære.

Mocca er en snus med et av de laveste styrkenivåene i Norge. Kjøp din Mocca snus hos M Sørensen, alltid til en god pris.

Fra 76,80
Fra 76,80

Kjøp Mocca snus på nett

Å bestille snus på nett har aldri vært enklere enn nå. Velg mellom et enormt sortiment av forskjellige produkter fra diverse merkevarer som ikke eksisterer i vanlige butikker. Bestill varene dine rett fra sofakroken og få det levert hjem på kun noen få dager. Du får dessuten billigere priser på snus ved å handle på nett, og det er enklere å bestille større mengder på en gang sammenlignet med i butikken. Kjøp din Mocca snus på nett i dag, og få rask levering rett hjem.