Velg visning:
Du har valgt:

Nick and Johnny

Nick and Johnny er en sterk og smaksrik snus som blir produsert av Swedish Match. Den populære snusen ble først og fremst lansert på det norske markedet men er også tilgjengelig gjennom e-handel i Sverige. Snusen finnes både som original porsjonssnus i vanlig størrelse og som klassisk hvit snus i slim format. N&J selges i flere herlige smaker, blant annet Crushed Ice, Red Hot, Green Ice og Americana.

Kjøp din favorittsnus fra Nick and Johnny på nett hos M Sørensen og få den levert rett hjem i løpet av kun et par dager!

Fra 77,80
Fra 76,80
Fra 76,80
Fra 76,80
Fra 76,80

Kjøp Nick and Johnny snus på nett

Å bestille snus på nett har aldri vært enklere enn nå. Velg mellom et enormt sortiment av forskjellige produkter fra diverse merkevarer som ikke eksisterer i vanlige butikker. Bestill varene dine rett fra sofakroken og få det levert hjem på kun noen få dager. Du får dessuten billigere priser på snus ved å handle på nett, og det er enklere å bestille større mengder på en gang sammenlignet med i butikken. Kjøp Nick and Johnny snus på nett i dag og få rask levering rett hjem.