Velg visning:
Du har valgt:

NOR

Det er dessverre svært få produsenter av norsk snus. Størsteparten av snus som blir solgt i Norge blir importert fra Sverige og andre land. Det ville noen gjøre noe med. NOR er en serie med helhvit snus fra Den norske snusfabrikken. Selskapet kan smykke seg med tittelen som Norges første produsent av hvit snus, og de har ikke spart på kruttet.

Den norske snusfabrikken introduserer hele 8 forskjellige varianter i NOR-serien, alle med navn inspirert av kjente steder i Norge, deriblant Hardanger, Galdhøpiggen og Jomfruland. Alle variantene kommer i helhvit slim porsjon med et nikotininnhold mellom 8 og 20 mg/g. Prøv NOR snus i dag, en ekte helnorsk snusopplevelse.

Fra 49,90
Fra 49,90
Fra 49,90
Fra 49,90
Fra 49,90
Fra 49,90
Fra 49,90
Fra 49,90
Fra 49,90

Norsk snus

Per i dag er det aller meste av snus produsert i Sverige eller andre land omkring i verden. Da er det sannlig på tide med en norsk snusprodusent, tenker vi. Den norske snusfabrikken er en av de første i Norge som har startet produksjon av norsk snus med sin helhvite serie, NOR.

Kjøp NOR snus på nett

Å bestille snus på nett har aldri vært enklere enn nå. Velg mellom et enormt sortiment av forskjellige produkter fra diverse merkevarer som ikke eksisterer i vanlige butikker. Bestill varene dine rett fra sofakroken og få det levert hjem på kun noen få dager. Du får dessuten billigere priser på snus ved å handle på nett, og det er enklere å bestille større mengder på en gang sammenlignet med i butikken. Kjøp NOR snus på nett i dag og få rask levering rett hjem.