Velg visning:
Du har valgt:

Siberia snus

Siberia snus er en svært sterk snus med en høy mengde nikotin, og er en av de sterkeste på det norske markedet. Siberia er på mange måter snusen for viderekommende eller for deg som ønsker en heftigere snusopplevelse. Siberia Rød er den mest populære varianten fra Siberia i vårt sortiment, en original snus i hvit porsjonspose med en tydelig smak av tobakk og mint.
 

Siberia Rød kommer i hvite originale porsjoner i både original og slim variant. På den måten kan du enkelt velge din favorittporsjon. 

Fra 76,80
Fra 76,80
Fra 76,80
Fra 76,80

Smak

Siberia finnes i to varianter, Rød og Rød Slim. Begge har en tydelig smak av tobakk med en sterk smak av mint, noe som gjør Siberia til en svært frisk snus. Forskjellen mellom variantene er hvilken type porsjonspose de kommer i.

Styrke

Siberia er kjent som en av de sterkeste snusene i Norge, og alle varianter fra Siberia har et nikotininnhold på hele 43 mg/g. Dette gir Siberia snus en helt unik posisjon på markedet, og har av den grunn blitt en favoritt blant mange.

Kjøp Siberia snus på nett

Å bestille snus på nett har aldri vært enklere enn nå. Velg mellom et enormt sortiment av forskjellige produkter fra diverse merkevarer som ikke eksisterer i vanlige butikker. Bestill varene dine rett fra sofakroken og få det levert hjem på kun noen få dager. Du får dessuten billigere priser på snus ved å handle på nett, og det er enklere å bestille større mengder på en gang sammenlignet med i butikken. Kjøp din snus på nett i dag, og få rask levering rett hjem.