Velg visning:
Du har valgt:

Siberia

Siberia snus er en svært sterk snus med et meget høyt nikotininnhold. Siberia er faktisk en av de sterkeste snus på det norske markedet, og er pår på mange måter snusen for viderekommende snusbrukere og for deg som ønsker en enda heftigere snusopplevelse. Siberia Rød er den mest populære varianten fra Siberia i vårt sortiment, en original snus i hvite porsjonsposer med en sterk og tydelig smakskombinasjon av tradisjonell tobakk og forfriskende mint. Velg mellom variantene slim og original portion.

Er du på utkikk etter en tilsvarende snus med lik smak og styrkegrad til en enda lavere pris? Da anbefaler vi Dyno Extreme, rå på både styrke, smak og pris!

Fra 76,80
Fra 76,80
Fra 75,80
Fra 75,80

Smak

M Sørensen tilbyr flere varianter av Siberia. Både Siberia Rød og Siberia Brown har en tydelig tobakkssmak kombinert med en sterk smak av mint. Denne kombinasjonen av smaker gjør Siberia til en meget forfriskende snus. Forskjellen mellom variantene er hvilken type porsjonspose de kommer i.

Styrke

Siberia er kjent som en av de sterkeste snusene i Norge. Alle varianter fra Siberia har et nikotininnhold på 43 mg/g. Dette gjør snusen til den fjerde sterkeste varianten i vårt sortiment. Det høye nikotininnholdet gjør Siberia til en favoritt blant mange av våre kunder og har gitt snusen en helt unik posisjon i markedet.

Kjøp Siberia snus på nett

Å kjøpe snus på nett har aldri vært enklere enn nå. Velg mellom et enormt sortiment av forskjellige produkter fra diverse merkevarer som ikke eksisterer i vanlige butikker. Bestill varene dine rett fra sofakroken og få det levert hjem på kun noen få dager. Du får dessuten billigere priser på snus ved å handle på nett, og det er enklere å bestille større mengder på en gang sammenlignet med i butikken. Kjøp din Siberia snus på nett i dag, og få rask levering rett hjem.