Velg visning:
Du har valgt:

Skruf

Skruf ble introdusert på markedet i 2002 som et alternativ til det som ble ansett av mange som et tobakksmonopol i Sverige. I løpet av årene har Skruf hatt en enorm salgsvekst og i dag står Skruf for nærmere 40 % av alt snussalg i Norge. Den mest solgte snusen i Skruf-serien er Skruf No2 Fresh S2, en favoritt også blant mange av våre kunder. Skruf har dessuten lansert flere nyheter innen populære den "Super White"-kategorien sin, en serie bestående av kun helhvit snus. Skruf gir seg aldri på kvalitet, og fortsetter arbeidet for å skape nye varianter som skal gå kunden til gode.

Skruf snus er per i dag et av de mest populære merkene i Norge og kan smykke seg med et stort utvalg av snus i forskjellig styrker, format og typer.

Fra 73,90
Fra 73,90
Fra 73,90
Fra 73,90
Fra 73,90
Fra 73,90
Fra 73,90
Fra 73,90
Fra 73,90
Fra 73,90
Fra 73,90
Fra 73,90
Fra 73,90
Fra 73,90
Fra 73,90

Smak

Skruf byr på en rekke forskjellige smakskombinasjoner i sin produktportefølje. Alle varianter av Skruf snus har en mild smak av tobakk, kombinert med diverse smakstilsetninger. Her finner du blant annet smak av sitrusfrukten bergamott, klassisk salt lakris, friske toner fra bjørnebær og solbær, samt diverse varianter av myntesmaker.

Styrke

Skruf tilbyr også et bredt utvalg av styrkenivåer blant sine snusprodukter. Her kan du velge mellom mild snus med kun 11 milligram per gram nikotin og helt opp til varianter som defineres som ultra sterk snus med et nikotininnhold på hele 24 mg/g. De mest populære variantene, Fresh, White og Portion, finnes alle i tre forskjellige styrkenivåer hver, slik at man selv kan skreddersy sin snusopplevelse.

Kjøp Skruf snus på nett

Å bestille snus på nett har aldri vært enklere enn nå. Velg mellom et enormt sortiment av forskjellige produkter fra diverse merkevarer som ikke eksisterer i vanlige butikker. Bestill varene dine rett fra sofakroken og få det levert hjem på kun noen få dager. Du får dessuten billigere priser på snus ved å handle på nett, og det er enklere å bestille større mengder på en gang sammenlignet med i butikken. Kjøp din Skruf snus på nett i dag og få rask levering rett hjem.