Velg visning:
Du har valgt:

Skruf Super White

Skruf Super White er en helt egen kategori for helhvit snus fra den svært populære Skruf-serien. Med Skruf Super White får du et stort utvalg av hvit snus bestående av mange spennende smaksvarianter i forskjellig styrke. Skruf Super White blir stadig større, og nylig lanserte også Skruf en ultra sterk snus i serien, Skruf Super White No66 Fresh Max S6. Dette er en svært sterk snus med en nydelig smakskombinasjon av mint og peppermynte.

Let gjennom alle variantene fra Skruf Super White og kjøp din snus på nett i dag. Få det tilsendt hjem i postkassen eller helt rett hjem på døren med fraktalternativet Porterbuddy.

Fra 73,90
Fra 73,90
Fra 73,90
Fra 73,90
Fra 73,90
Fra 73,90
Fra 73,90
Fra 73,90
Fra 73,90

Kjøp Skruf Super White på nett

Å bestille snus på nett har aldri vært så lett som nå. Velg mellom et enormt sortiment av forskjellig snus fra diverse merkevarer som ikke eksisterer i vanlige butikker, til en mye rimeligere pris. Du kan bestille snusen din rett fra sofakroken og få det levert hjem samme kveld eller dagen etter. Du får dessuten billigere priser på snus ved å handle på nett, og det er enklere å bestille større mengder på en gang sammenlignet med i butikken. Kjøp Skruf Super White på nett i dag og få rask levering rett hjem.