Velg visning:
Du har valgt:

Snatch

Snatch er en helt ny utfordrer på markedet og starter sin lansering med to smaksfulle og spennende varianter, Arctic Mint og Forest Fruits. Med Snatch får du en skikkelig eksplosjon i munnen, full av naturlige smaker. Porsjonsposene til Snatch er av særdeles høy kvalitet, og ligger diskré under leppen under hele snusopplevelsen. Begge variantene kommer i styrkegrad S4 med et nikotininnhold på 16 mg/g, en ekstra sterk snus.

Med Snatch får du en smaksrik helhvit snus som varer lenge i munnen. De hvite porsjonsposene garanterer nytelse over lang tid, helt uten bismak av nikotin eller tobakk som renner og misfarger tennene.

Fra 49,00
Fra 49,00

Kjøp Snatch snus på nett

Å bestille snus på nett har aldri vært enklere enn nå. Velg mellom et enormt sortiment av forskjellige produkter fra diverse merkevarer som ikke eksisterer i vanlige butikker. Bestill varene dine rett fra sofakroken og få det levert hjem på kun noen få dager. Du får dessuten billigere priser på snus ved å handle på nett, og det er enklere å bestille større mengder på en gang sammenlignet med i butikken. Kjøp din Snatch snus på nett i dag og få rask levering rett hjem.