Velg visning:
Du har valgt:

SNØ

SNØ er en smaksrik nyhet fra den tyske produsenten Arnold André. Serien består av fire smaksvarianter innen kategorien helhvit snus. SNØ tar utgangspunkt i det rene og friske elementet fra naturen i form av en forfriskende smaksopplevelse hvor mint står sentralt. Porsjonsposene til SNØ er like hvite som den første nysnøen om høsten. Her får du en intens og delikat snus som pirrer smaksløkene og leverer en god nikotinopplevelse.

SNØ finnes i variantene Blizzard S5, Classic S4, Fresh S4 og Mint S2. Trykk her for å lese mer om de forskjellige variantene!

Fra 54,80
Fra 54,80
Fra 54,80

Kjøp SNØ snus på nett

Å bestille snus på nett har aldri vært enklere enn nå. Velg mellom et enormt sortiment av forskjellige produkter fra diverse merkevarer som ikke eksisterer i vanlige butikker. Bestill varene dine rett fra sofakroken og få det levert hjem på kun noen få dager. Du får dessuten billigere priser på snus ved å handle på nett, og det er enklere å bestille større mengder på en gang sammenlignet med i butikken. Kjøp din SNØ snus på nett i dag og få rask levering rett hjem.