Velg visning:
Du har valgt:

XPCT Megacan

Det svenske merket XPCT har tatt verden med storm den siste tiden. XPCT tilbyr den største snusboksen du noen gang har sett, og kalles XPCT megacan. Hver boks inneholder hele 400 porsjonsposer (!!!). Det tilsvarer ca. 20 vanlige snusbokser. Dessuten følger det med en snusboks i vanlig størrelse klar til bruk i topplokket av boksen.

Trenger du flere tomme bokser for å oppbevare XPCT snusen din? Tomme snusbokser finner du her!

599,00
599,00
599,00
599,00

Megacan

En megacan er en gigantisk snusboks som inneholder hele 400 porsjonsposer! Dessuten følger det med en vanlig snusboks i topplokket som gjør at du enkelt kan posjonere ut fra hoveddåsen og ta den med i lomma.

Kjøp XPCT på nett

Å bestille snus på nett har aldri vært enklere enn nå. Velg mellom et enormt sortiment av forskjellige produkter fra diverse merkevarer som ikke eksisterer i vanlige butikker. Bestill varene dine rett fra sofakroken og få det levert hjem på kun noen få dager. Du får dessuten billigere priser på snus ved å handle på nett, og det er enklere å bestille større mengder på en gang sammenlignet med i butikken. Kjøp din XPCT megacan på nett i dag og få rask levering rett hjem.