Velg visning:
Du har valgt:

Zyn

Zyn er en ny og spennende kolleksjon som erstatter den kjente og kjære Omni-snusen. Snus fra Zyn finnes i en mengde forskjellige smaker med stor variasjon av gode smaker. Denne snusen er et flott alternativ for deg som fortrekker en helhvit snus med naturlige og autentiske smaker.

Vi anbefaler blant annet den populære varianten Zyn Cool Blue Mini S4, tidligere kjent som Zyn Cool Mint Extra Strong Mini Dry, med en nydelig og forfriskende smak av mint. Zyn Cool Blue Mini S4 kommer i helhvite porsjonsposer.

Zyn har nylig lansert mange spennende nye varianter som tidligere var en del av G4 All White. Northern Woods, Blizzard og Blue i slim porsjon, samt Mellow Yellow Mini og Cool Blue Mini i mini porsjon.

Fra 64,80
Fra 72,80
Fra 64,80
Fra 72,80
Fra 72,80
Fra 64,80
Fra 64,80
Fra 64,80

Kjøp Zyn snus på nett

Å bestille snus på nett har aldri vært enklere enn nå. Velg mellom et enormt sortiment av forskjellige produkter fra diverse merkevarer som ikke eksisterer i vanlige butikker. Bestill varene dine rett fra sofakroken og få det levert hjem på kun noen få dager. Du får dessuten billigere priser på snus ved å handle på nett, og det er enklere å bestille større mengder på en gang sammenlignet med i butikken. Kjøp Zyn snus på nett i dag og få rask levering rett hjem.