Velg visning:
Du har valgt:

Skråtobakk

Skråtobakk, også kjent som tyggetobakk eller bare skrå, forbinder mange med tobakk som skal tygges. Og dette var faktisk en av de første måtene man begynte å benytte tobakk på. Dette ble lært bort til europeere av det amerikanske urfolket i tiden etter Columbus ankom Amerika. Skråtobakken på den tiden ble ofte laget ved at tobakksblader ble tilsatt væske fra en utvalgt frukt, og deretter ble delvis tørket og så presset eller tvunnet sammen. Tygging på skrå gjorde at munnen produserte mye spytt, og det ble etter hvert vanlig å benytte spyttbakker for å unngå å svelge all tobakkssaften og dermed hindre nikotinsjokk.

Tyggetobakken man får kjøpt i Norge nå er oftere i form av små pastiller eller pellets. Når man skal bruke dette legger man pastillen inn i munnen og plasserer den et sted mellom kinnet og tannkjøttet. Dersom man ønsker å frigi mer nikotin kan man også tygge litt på denne pastillen.

70,80
70,80
70,80
70,80

Kjøp skråtobakk på nett

Hos M Sørensen kan du kjøpe skråtobakk på nett til en rimeligere pris enn i vanlige butikker. Legger du inn bestilling før kl 11:30 så pakker vi ordren din og sender den fra vårt lager i Asker samme dag.

Hvilke merker innen skråtobakk finnes?

I utlandet finnes det mange forskjellige merker, men i Norge er det Oliver Twist som er den mest solgte. M Sørensen selger derfor kun skråtobakk fra Oliver Twist, produsert av den kjente snusprodusenten Swedish Match.