Det er trygt å handle hos M SØRENSEN AS – Vi tar sikkerhet på alvor!

Helsedirektoratet har vedtatt omfattende tiltak for å hindre spredning av Cocid-19. Alle som har mulighet til det er anmodet om å holde seg mest mulig hjemme i denne krisesituasjonen.

Vi følger alle anbefalinger fra regjering og helsemyndigheter for å forhindre smitte. Vår salgsavdeling og administrasjon arbeider fra hjemmekontor. Ansatte som pakker og forsender varer fra vårt lager har svært fokus på hygiene, renhold og følger anmodninger om minimum 2 meters avstand mellom den enkelte medarbeider. Vi har gjort om lokaler og inndelt arbeidsplasser i ulike soner. Kantinen er stengt i denne perioden og den enkelte har spisepause/pauser på henviste plasser/soner.

 

Vareutlevering og varemottak

Vi slipper ingen andre enn ansatte inn i våre lokaler. Ved varemottak og vareutlevering holdes minimum 2 meters avstand. Det er også her satt ekstra fokus og renhold. Det skal dessuten ikke foretas noen form av signering hverken på papir eller elektronisk i denne ekstraordinære situasjonen.  

 

Levering til våre kunder

Vi har svært stor pågang av bestillinger. Når sendes varene? Alle bestillinger som er lagt inn på vår webside før 13.00 på en virkedag vil normalt sett være klare for utsendelse/henting samme dagen.

Levering tar normalt 1-3 virkedag. Da det er stor pågang hos transportører i disse dager kan det forkomme noe økt leveringstid til enkelte av våre kunder.

Vi holder fortsatt åpent dersom du trenger å hente dine varer hos oss men anmoder våre kunder om å benytte seg av alternativene: Pakke i postkassen eller Servicepakke. Helsemyndighetene har sterkt fokus på sosial distansering og da er dette gode alternativer.

 

Takk for at du er kunde hos oss!

 

Takk for at også du bidrar i dugnaden ved å hindre spredning av Covid-19.  

Velkommen til vår nettbutikk!
For å handle hos oss, må du bekrefte at du har fylt 18 år.
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.