Norges største utvalg av håndrullede sigarer

 

Dersom du ønsker å velge fra det ferskeste og mest autentiske utvalget av håndrullede sigarer har du kommet til rett sted!

Vi i M. Sørensen AS har siden 1905 stolt kunne vise til vårt sortiment av håndrullede sigarer. I dag har vi det desidert største utvalget i hele landet.

 

Nettbutikk med ferske Havana sigar

En av verdens mest ettertraktet sigartyper er håndrullede Havana sigarer. I vår nettbutikk finner du de mest eksklusive sigarer, oppbevart i perfekt temperatur, ment for å være i ypperste kvalitet når du skal nyte mesterverkene fra sigarens absolutte kultfigurer.

Alle Habanos er laget "Totalmente a Mano" helt for hånd - ved hjelp av metoder som var banebrytende i Havana for to hundre år siden, og er fortsatt nesten uendret. Mer enn 500 manuelle operasjoner er gjort, inkludert både landbruks- og fabrikkoppgaver, fra frøene er plantet til Habanos ligger klar i sin boks.

Hver sigar må passere gjennom de strengeste kvalitetskontrollprosessene som er opprettet av Regulatory Council for The Protected Denomination of Origin (D.O.P.) Habanos før de kan ha den dyrebare tittelen på Habano.

 

Du finner også et rikelig utvalg av håndrullede sigarer hos M. SØRENSEN AS


Velkommen til vår nettbutikk!
For å handle hos oss, må du bekrefte at du har fylt 18 år.
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.