Synes du det er vanskelig å slutte å røyke?

 

De fleste som forsøker å slutte å røyke opplever dette som en svært vanskelig prosess. Ikke bare handler det om det fysiske savnet, men det ligger mange hverdagslige rutiner og mentale hindre for å kunne si at den første tiden uten røyk og nikotin er enkel.

Vi i M. Sørensen AS har som tobakksforhandler vært banebrytende i moderne tid ettersom forskningen har påvist at røyking er helseskadelig. I flere tiår har vi forsøkt ulike alternativer for kunder som ønsker å slutte å røyke. Som tobakksbutikk handler det om å kunne bistå målgruppen 100% til og med når våre kunder ønsker å slutte å ta i bruk våre produkter.

 

Snus med både med- og uten nikotin

Vi skulle ønske prosessen med røykeslutt var så enkel at man kunne anbefale snus uten nikotin, men faktisk er vår anbefaling å forsøke snus med nikotin den første tiden du prøver å slutte å røyke. Å være realistisk er viktig for å kunne nå målet. Derfor kan nedtrapping være et naturlig startsted for deg som synes det er vanskelig.

Når de første ukene har gått, anbefaler vi derimot å trappe ned fra snus med nikotin til nikotinfri snus. Det er viktig å ikke gå for fort frem, og det er helt individuelt når du er klar for dette steget.


Ønsker du å snakke med en fagperson kan du trygt ta kontakt med oss i M. Sørensen AS vi har gode råd og lang erfaring for deg som ønsker å slutte å røyke.


Velkommen til vår nettbutikk!
For å handle hos oss, må du bekrefte at du har fylt 18 år.
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.