Et fornuftig alternativ til snus mens du ammer

 

Man kan ikke se bort i fra det faktum at snus har negativ effekt på fosteret. Det samme gjelder når du ammer. Som tobakksbutikk anbefaler vi deg på det sterkeste å Ikke ta unødvendig risiko overfor ditt barn.

For deg som synes det er vanskelig å avstå fra snus under amming har vi et sunnere alternativ, men allikevel snus. Nikotinfri snus gir ingen negative effekter på barnet når produktene ikke inneholder nikotin. På den måten kan du trygt snuse mens du ammer.

Snus under amming trenger ikke å være kjedeligere

I vårt sortiment for deg under amming finner du produkter fra de anerkjente produsentene Zeroberg og Qvitt. Her finner du alle forskjellige smaker som mint, sitrus, bergamott, lakris og salmiakk. I tillegg som de inneholder grønn te, ginseng eller fluor. Vi tror du blir positivt overrasket.

Vi i M Sørensen har ingen fysisk butikk, men har en nettbutikk med mange fordeler. Du finner våre produkter til en gunstig pris, samtidig som vi tilbyr gratis frakt. Du kan også hente din bestilling hos oss på Billingstad.

For oss er kundeservice et sentralt nøkkelord, derfor kan du trygt ta kontakt med oss dersom du ammer, og ønsker mer informasjon om et sunnere alternativ innen snus.

Velkommen til vår nettbutikk!
For å handle hos oss, må du bekrefte at du har fylt 18 år.
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.