Du kan snuse uten at det preger treningen

 

Med tanke på at snus ble et sunnere alternativ til sigaretter og tobakk. Så flere potensialet til å gjøre snus enda sunnere. Resultatet er i dag at man finner et enormt utvalg av nikotinfri snus. For deg som liker trening og fysisk aktivitet, er det fortsatt et alternativ som ikke har negativ innvirkning på kroppen din.

 

Smaksrike og naturlige
I vårt sortiment har vi ypperlige alternativer for deg som ønsker å kombinere snus og trening. I vår nettbutikk finner du snus av de anerkjente produsentene Zeroberg og Qvitt.

Velg blant forskjellige smaker som mint, sitrus, bergamott, lakris og salmiakk. I tillegg som de inneholder grønn te, ginseng eller fluor. Vi tror du blir positivt overrasket over hvor liten forskjellen er fra tradisjonell snus med nikotin.

Hos oss kan du trygt bestille snus enkelt fra vår nettbutikk. Vi har fri frakt på alle bestillinger med posten. Du kan også hente din bestilling hos oss på Billingstad.

Ønsker du rådgivning til hvordan du kan kombinere snus og trening kan du benytte deg av vår fagekspertise. Vi setter pris på å dele vår kunnskap med deg som ønsker et sunnere alternativ. Kontakt oss i dag!

Velkommen til vår nettbutikk!
For å handle hos oss, må du bekrefte at du har fylt 18 år.
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.