Nettbutikk med stort utvalg av White portion snus

 

Hos oss i M Sørensen AS finner du et stort utvalg av white portion snus. White portion kommer av den hvite posen sammenlignet med den tradisjonelle "brune" posen. Forskjellen er gjerne at hvit pose har på grunn av sin tykkelse en tendens til å holde seg på plass lengre enn den vanlige posen.

Om du foretrekker hvit eller normal snuspose er svært individuelt. Gamle vaner er gjerne vonde å vende. Du kan alltids forsøke begge deler. Selve smaken og nytelsen forblir den samme når snus gjerne handler om følelser i seg selv.

 

Stort utvalg på grunn av popularitet
I vårt sortiment finner du stortsett en white portion variant fra de fleste snusprodusenter. Det er stadig flere og flere snusere som fortrekker hvit pose. Velg blant en rekke spennende smaker fra anerkjente produsenter som General, Skruf, Gøteborgs Rapé, Nick & Johnny, G3, G4 med mer.

 

Et sunnere alternativ med hvit pose
For deg som ønsker et sunnere alternativ til snus, men som synes det er vanskelig å slutte. Kan nikotinfri snus være løsningen. Ved siden av å fylle nikotinfri snus med grønn te, ginseng eller fluor har produsentene også sine varianter tilgjengelig med hvit pose.

Se vårt utvalg nå!

Velkommen til vår nettbutikk!
For å handle hos oss, må du bekrefte at du har fylt 18 år.
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.